Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Geef je slaapkamer een restyling

Geef je slaapkamer een restyling

Het voorjaar is het perfecte moment om bepaalde plekken in huis eens flink onder handen te nemen. Omdat we eenderde van onze tijd in de slaapkamer doorbrengen, is dat een mooie plek om mee te beginnen. Wij vertellen je hoe je het beste te werk kunt gaan wanneer je de slaapkamer een restyling wilt geven.

Wat is het budget?

Begin met het bepalen van je budget. Wordt het slechts een kleine opfrisbeurt voor de slaapkamer of pak je het groots aan? Bedenk dat het comfort van een goed bed heel belangrijk voor de nachtrust en daarmee de gezondheid is. Is jouw bed aan vervanging toe? Investeer dan in een kwalitatief hoogwaardige boxspring. Wanneer je budget het niet toelaat, is een nieuw matras aanschaffen is ook een optie.

Opruimen

Een opgeruimde kamer geeft overzicht, en dat is precies wat je nodig hebt voordat je begint met herinrichten. Ruim alle losse spullen op en doe dingen die je niet gebruikt weg. Dit is ook een mooi moment om door de kledingkast te gaan en ruimte te creëren.

Schuiven maar!

Schuif eens met wat meubels: zet het bed op een andere plek of plaats de kledingkast aan de andere kant van de kamer. Het verplaatsen van spullen kan direct voor een heel andere uitstraling van de kamer zorgen.

Accessoires.

Met slechts een paar nieuwe accessoires kan je de slaapkamer een compleet andere look geven. Maak van het bed een blikvanger door het op te maken met een opvallend dekbedovertrek. Met een sprei en wat grote kussens maak je het helemaal af. Hang nieuwe gordijnen op, zet een tafeltje neer met een mooie schaal erop of richt een klein zithoekje in. De muur fleur je op met bijvoorbeeld een schilderij, een fotocollage of wat leuke posters. Ook een nieuwe lamp doet wonderen voor de uitstraling van de slaapkamer.

Doe het zelf

Veel dingen die je kunt kopen, kan je ook zelf maken. Deze optie is perfect wanneer je een klein budget hebt, of het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Een aantal ideeën:

Maak zelf een hoofdbord voor achter je bed, bijvoorbeeld van shutterdeuren of houten planken.
Verf het plafond van je slaapkamer in een felle kleur.
Maak een bijzondere wanddecoratie van een lichtsnoer (bijvoorbeeld met kleine kerstlichtjes), waar je met knijpertjes foto’s aan hangt.
Zet een oude schildertrap tegen de muur en zet er bijvoorbeeld wat boeken of een plantje op. Aan de hoek kan je een badjas of fleecedeken hangen. Mooi en handig!
Geef Je Slaapkamer Een Restyling