Goedkope meubels van Meubelcity - Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Goedkope meubels van Meubelcity

Goedkope meubels van Meubelcity

Uw huis wordt pas helemaal thuis wanneer het interieur naar uw smaak is ingericht. U gaat op zoek naar de meubels die bij uw stijl passen, maar ook binnen uw budget. Meubelcity is uw partner als het gaat om kwalitatief goede meubels tegen een lage prijs.

Meubels uit eigen productie

Het personeel van Meubelcity krijgt vaak de vraag hoe het kan dat wij 40% korting geven op alle meubels. Het antwoord is eenvoudig: Meubelcity produceert de meeste meubels zelf in haar fabriek in Oost-Europa en Indonesië.

Goedkope Meubels Van Meubelcity
Hoge korting

Meubelcity kan haar meubels met dergelijke kortingen aanbieden omdat zij de productie van haar meubels in eigen beheer heeft. Meubelcity heeft fabrieken in Oost-Europa en Indonesië waar alle meubels worden gemaakt. Het feit dat er geen tussenpartij is maakt het mogelijk om meubels tegen lage prijzen aan te bieden. Mooie voorbeelden van scherp geprijsde meubels ziet u hieronder. Dit zijn een vitrinekast en een buffetkast die verkrijgbaar zijn bij Meubelcity tegen zeer aantrekkelijke kortingen. Bekijk het assortiment goedkope vitrinekasten en buffetkasten.

Goedkope Meubels Van Meubelcity
Kwaliteitscontrole

Het andere grote voordeel van meubels uit eigen productie is dat Meubelcity al haar meubels zelf kan controleren op kwaliteit. De kwaliteitscontrole verzekert u van kwalitatief goede meubels tegen een voordelige prijs. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij het kopen van onze meubels. Meubelcity bewijst dat design, comfort en kwalitatief goede meubels voor iedereen betaalbaar zijn.

Meubels op maat

Hoewel het uitgebreide assortiment altijd wel een meubel bevat die past bij de inrichting van uw interieur, maakt Meubelcity ook meubels op maat. Daardoor kan Meubelcity meubels leveren die persoonlijk en uniek zijn. U heeft tevens keuze uit vele verschillende kleuren en houtsoorten. Dit maakt het mogelijk om de kleur en het materiaal van nieuwe meubels eenvoudig te combineren met uw huidige interieur.

De voordelen van Meubelcity

Meubelcity biedt u veel meer voordelen dan de prijs alleen. Bij aankoop van alle meubels krijgt u 40% korting, worden de meubels gratis thuisbezorgd, krijgt u altijd drie jaar CBW garantie en is het zelfs mogelijk om te betalen nadat de meubels zijn thuisbezorgd. U  betaalt pas wanneer de meubels bij u in de woonkamer staan. Lees meer over Meubelcity.