Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Haal de lente in huis

Haal de lente in huis

Eindelijk is het dan zover: het is voorjaar! Nadat we maandenlang de verwarming opgestookt hebben en met een dekentje op de bank zijn gekropen, is het nu tijd om de deuren open te zetten en de lente in huis te halen. Meubelcity heeft een aantal tips waarmee je binnen een mum van tijd thuis helemaal in voorjaarssferen komt.

Grote schoonmaak

Het is niet het leukste klusje, maar je bent zó blij als je het gedaan hebt: een grote voorjaarsschoonmaak. Zet een fijn muziekje aan en doe alle ramen open, zodat je letterlijk fris kunt beginnen. Doe alles wat je het laatste jaar niet aangeraakt hebt weg en geef het bijvoorbeeld aan een kringloopwinkel. Wanneer alle overbodige spullen uit huis zijn, is het tijd om grondig schoon te maken. Vergeet ook zeker de ramen niet te lappen en zorg dat je een bloemig geurend schoonmaakmiddel gebruikt. Het kost een dagje zwoegen, maar dan heb je ook een opgeruimd en fris huis.

Bloemen maken blij

Elke kleur bloem staat ergens symbool voor. Zo stralen witte bloemen zuiverhuid, eenvoud en kalmte uit, zorgen gele bloemen voor energie en kracht en geven roze bloemen een teder, zacht en blij gevoel. Wijk af van het idee om een bos bloemen in een vaas te zetten en plaats bijvoorbeeld bloesemtakjes in verschillende glazen flesjes, verspreid door het huis. Ook bloembollen in een glazen pot staan mooi en geven een echt voorjaarsgevoel.

Kies een mooi, nieuw item

Je hoeft absoluut niet allemaal nieuwe meubels aan te schaffen om een nieuwe look in huis te creëren. Kies bijvoorbeeld één nieuw item en zorg dat dit een eyecatcher wordt. Kies bijvoorbeeld voor een bijzettafel met een groot blad met lichtgekleurde kaarsen erop, of verander de opstelling van de meubels en zet een mooie fauteuil neer.

Lichte accessoires

Het voorjaar is de tijd van frisse, lichte kleuren, dus alles wat donker gekleurd is mag (tijdelijk) uit huis verdwijnen. Wil je een muur van een nieuwe kleur voorzien, maar vind je verven te ver gaan? Hang dan bijvoorbeeld een mooi canvasdoek op, bijvoorbeeld met een zelfgemaakte (vakantie)foto erop. Leg kussens op de bank in kleuren die jou vrolijk maken en vervang lampenkapjes door nieuwe exemplaren. Tot slot de meest eenvoudige, maar zeer effectieve tip: laat de lente letterlijk binnen door wat vaker een raam of deur open te zetten. Geniet van het voorjaar!

Haal De Lente In Huis