Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Handige tips als je gaat samenwonen

Handige tips als je gaat samenwonen

Na lang zoeken hebben jullie een plek voor jullie samen gevonden. Bij het samenwonen komt veel meer kijken dan alleen de liefde voor elkaar. Want hoe richt je bijvoorbeeld gezamenlijk het huis in?

Wees creatief

Waarschijnlijk heb je allebei wat spullen die je meeneemt uit je vorige huis. Bekijk eens goed wat je hebt en of het leuk te combineren is. Wat tips:

Twee dezelfde kasten kunnen samen één grote kast vormen.
Mogelijk staat het heel leuk om verschillende eetkamerstoelen rondom de eettafel te zetten.
Contrasterende stijlen kunnen goed bij elkaar passen, bijvoorbeeld een stoere houten tafel gecombineerd met super strakke eetkamerstoelen.
Een likje verf doet wonderen. Een tv-meubel dat niet helemaal jouw smaak is, valt om te toveren tot een pronkstuk door het te voorzien van een nieuwe kleur.
Dat geldt ook voor het stofferen van bijvoorbeeld een stoel of poef. Wanneer deze nog helemaal goed is, maar één van jullie de stof niet mooi vindt, kan je voor herstofferen kiezen.
Wacht op acties

Bepaalde noodzakelijke dingen kunnen veel geld kosten, terwijl je dat geld misschien liever uitgeeft aan een mooie nieuwe bank. Raambekleding is hier een goed voorbeeld van: dat kan al snel in de papieren lopen. Let goed op de aanbiedingen en wacht eventueel tot het juiste moment. Daarmee bespaar je mogelijk honderden euro’s!

Koop samen een mooi meubelstuk

Het huis is pas écht van jullie samen wanneer er ook meubels instaan die jullie gezamenlijk hebben uitgezocht. Oriënteer je online en gaeens langs in de showroom, om de meubels die jullie gezien hebben van dichtbij te bekijken. Zijn jullie op zoek naar een fijne hoekbank of een grote eettafel? Kies iets waar jullie allebei blij van worden, dan is jullie huis zo omgetoverd in een thuis.