Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Het interieur een herfstlook geven

Het interieur een herfstlook geven

De frisse groene kleuren verdwijnen, de wind gaat harder waaien en de regen komt met bakken uit de hemel, dan weet u het: de herfst komt er aan. Tijd om het interieur weer een opfrisbeurt te geven. Met een likje verf of het toevoegen van details als kussens en een klein bijzettafeltje kunt u het interieur eenvoudig en voordelig een hele nieuwe herfstlook geven.

Warme uitstraling

De herfst staat bekend om haar warme bruine, donker rode en oranje kleuren. Om uw interieur voor te bereiden op de herfst kunt u bijvoorbeeld uw meubels combineren met de kleur van de herfst. Ook leggen metalen met een warme uitstraling die goed bij de herfst passen, zoals goud en koper, mooie accenten op meubels en het interieur. Voorbeelden hiervan zijn kleine metalen details aan deurtjes en laden van kasten zowel in mat of glanzende uitvoering. Zoals u in de afbeelding hiernaast kunt zien geven de donkere details van de vitrinekast een warme herfstuitstraling.

Het Interieur Een Herfstlook Geven
Meubels herfst-proof maken

Hout is hét materiaal van de herfst. De natuurlijke look en warme kleur van houten meubels gaan perfect samen met de herfst. Net als een openhaard kunnen een houten dressoir, kast of tafel uw interieur dat warme gevoel geven. Ook als u geen fan bent van houten meubels kan hout toch een oplossing bieden. Het verwerken van houten details in het interieur draagt bij aan een warme sfeer. Een goed bijvoorbeeld is het combineren van de eettafel met stoelen die houten poten hebben. Deze stoelen vallen niet direct op maar geven het interieur wel een warm accent. Andere mooie houten details die u in uw interieur kunt verwerken zijn bijvoorbeeld fotolijstjes, kandelaars, een lamp of een klein bijzettafeltje.

Het Interieur Een Herfstlook Geven
Details maken het verschil

Afgelopen zomer was het een trend om zelf gemaakte houten meubels te verwerken in het interieur, zowel binnen als buiten. Iets dat we veel terug zagen waren de steigerhouten meubels. Door uw meubels zelf te maken of oude meubels te pimpen met een kleur of materiaal als hout, goud en koper kunt u een bepaalde nadruk leggen op een deel van het interieur. Wilt u bijvoorbeeld de aandacht direct naar de woonkamer trekken? Dan kunt u denken aan het toevoegen van een koperen lamp, donker gekleurde kussens of een houten tv meubel. Pastel kleuren in de kamer zijn ook perfect te combineren met koper en hout. Kleuren en verschillende soorten materialen combineren zijn details die het verschil maken.

Het Interieur Een Herfstlook Geven

Wilt u warmte creëren in de woonkamer? Dan kunt u ook meubels van een warme kleur voorzien door deze te verven. Details kunt u leggen door bijvoorbeeld kaarsen met herfstkleur toe te voegen of een schaal met herfstaccessoires aan te kleden en deze op een kast of tafel te leggen. Iets dat u elke herfst wel terug ziet is een houten schaal aangekleed met wat mos, pompoenen en lichtjes. Bekijk van te voren wat goed bij uw interieur past en waar ruimte is voor verbetering. Zorg dat de meubels en details die u wilt toevoegen passen in het interieur. Zo creëert u een warm en gezellig interieur dat klaar is voor de herfst!

Advies van een interieurspecialist

De specialisten van Meubelcity adviseren u graag welke details of meubel(s) het beste bij uw interieur en budget passen. Voor een persoonlijk advies kunt u ons bereiken via telefoonnummer 035 – 6015786. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Soest!