Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Hoe interieur uw woning een warme uitstraling kan geven

Hoe interieur uw woning een warme uitstraling kan geven

Licht is erg belangrijk bij de inrichting in een huis. Kleine huizen en appartementen kunnen een stuk groter ogen door juist kleurgebruik in de ruimtes. Vaak zorgt een witte muur of verschillende lichte grijstinten al voor meer openheid, rust en eenheid in uw woning

Wanneer u in huis meer ruimte probeert te creëren door de wanden in een lichte kleur te verven kan dit tot gevolg hebben dat het huis wat kouder en killer aanvoelt. Door middel van meubels kunt u de gewenste warmte terugbrengen in uw woning. Een optie is om kleuren en speciale vormen terug te laten komen in uw huis door het in te richten met een comfortabel bankstel, een bijzondere kast, een royale eettafel of een aparte salontafel. Contrasterende kleuren zijn hierbij een absolute aanrader.

Bankstellen

Het belangrijkste aan een bankstel is natuurlijk het zitcomfort. Met name hoekbanken kunnen een optimaal comfort bieden, doordat deze banken opgebouwd zijn uit verschillende compartimenten. Vaak bestaat een hoekbank uit een aantal reguliere zitplaatsen en een loungeplek.Doordat de compartimenten in sommige uitvoeringen ook los van elkaar als bank dienen, geven deze banken de mogelijkheid om de woonkamer een creatieve draai te geven. De bankonderdelen kunnen zo steeds op een nieuwe manier, los van elkaar, ingericht worden.

Hoe Interieur Uw Woning Een Warme Uitstraling Kan Geven
Kasten

Kasten vormen ook een belangrijk onderdeel van de inrichting. Niet alleen functioneel om de bewoner van opslagruimte te voorzien maar ook als heuse eyecatcher. Voorbeelden hiervan zijn buffetkasten en vakkenkasten. Vakkenkasten zijn opgebouwd uit verschillende soorten vakken, die qua afmeting en houtsoort van elkaar verschillen.Zo ontstaat er een creatief en open kunstwerk waarin u al uw boeken, fotolijstjes, beeldjes en lampen tentoon kan stellen. Schilder de vakken in verschillende lichte tinten en maak de vakken zo verschillend mogelijk. Een mooi project waarmee u echt een stempel op uw inrichting kan drukken.

Hoe Interieur Uw Woning Een Warme Uitstraling Kan Geven
Eettafels

Een royale eettafel geeft uw inrichting een chique en warme uitstraling. Een eettafel maakt het huis gewoonweg completer en geeft u de mogelijkheid om gezellig met vrienden of familie aan tafel te eten. Het hangt af van de ruimte die beschikbaar is of een langwerpige-, vierkante- of ronde eettafel het meest geschikt is.De mooiste keuze is vaak een langwerpige houten tafel. Hout is warm en maakt het dus gezelliger om aan te eten. Wanneer u er voor kiest om een eettafel aan te schaffen, is het mooi om de kleur van de muren hierin terug te laten komen. Bij een witte muur is het een idee om vooral voor een wit- of grijskleurige houten tafel te kiezen in combinatie met donkere, contrasterende eetkamerstoelen

Hoe Interieur Uw Woning Een Warme Uitstraling Kan Geven
Salon- en bijzettafels

Verder is het leuk om verschillende typen salon- en bijzettafels neer te zetten in de woonkamer. Zo kunt u naast de bank of tussen de compartimenten van de hoekbank een bijzettafel plaatsen. Aparte bijzettafels doen het altijd goed en zorgen voor meer variatie in de woonkamer.De mogelijkheden om te combineren met banken en bijzettafels zijn legio. Voor het lichter, strakker en gezelliger maken van uw woning heeft u echt geen enorm budget nodig. Bij Meubelcity zijn er voor ieder budget onwijs veel leuke meubels verkrijgbaar.  Momenteel krijgt u op alle meubels zelfs 40% korting bij Meubelcity. Veel plezier met de herinrichting van uw huis!

Hoe Interieur Uw Woning Een Warme Uitstraling Kan Geven