Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Interieurtips voor de Jaarwisseling

Interieurtips voor de Jaarwisseling

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent huiskamers vol met visite. Om die toestroom van familie en vrienden in goede banen te leiden, moet uw interieur er wel op zijn ingericht. Waar genoeg aandacht wordt besteed aan hoe u uw interieur kunt opleuken met kerstdecoraties, is er weinig aandacht voor uw interieur tijdens de Jaarwisseling. In deze blog geven wij enkele tips om uw interieur Jaarwisseling proof te maken.

Ook de Jaarwisseling biedt genoeg mogelijkheden om leuk uit te pakken. Zomaar een schaal oliebollen in een kaal interieur neerzetten draagt niet bij aan een leuke sfeer. Maar wat heeft u nodig voor een geslaagd inluiden van 2015?

Een ruime eettafel

Hoe kan u de avond nu beter beginnen dan met een heerlijk diner? Lekker met vrienden en familie om de tafel. Kiest u voor het traditionele gourmet of juist een chique 3-gangen diner? De keuze is aan u. Wat u er sowieso voor nodig hebt is een mooie ruime eettafel. U kunt kiezen voor een rechthoekig model, maar een ronde eettafel is natuurlijk extra gezellig. Zo kan iedereen elkaar aankijken en wordt niemand uitgesloten van het gesprek. Behalve het opdienen van een diner kan uw tafel ook dienen voor het neerleggen van prachtige decoraties die uw gasten nog voor het diner al helemaal in de juiste stemming brengen.

Interieurtips Voor De Jaarwisseling
Een lange bank

De Jaarwisseling is traditioneel een avond die gedeeltelijk voor de televisie wordt doorgebracht. Of u nu kiest voor de oudejaarsconference of een van de vele terugblikken op het afgelopen jaar, de televisie vormt een belangrijk element bij Oud & Nieuw. Het is dan ook heel belangrijk dat uw visite comfortabel kan zitten. Daarom is een langebank onmisbaar voor elk eindejaarsfeestje. Uw familie of vrienden kunnen gezellig naast elkaar zitten en zo maakt u er een gezellig feest van.

Interieurtips Voor De Jaarwisseling
Een sfeervol dressoir

Behalve als opbergmeubel, is een dressoir ook heel geschikt om extra sfeer toe te voegen aan uw huis. Door het plaatsen van leuke accessoires bovenop het dressoir maakt u uw interieur helemaal klaar om met stijl het nieuwe jaar in te gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van meerdere klokken of heel groot de cijfers van het nieuwe jaar. Ook kunt u de hapjes en drankjes er op uit stallen zodat mensen ze zelf kunnen pakken.De Jaarwisseling biedt genoeg mogelijkheden om uw interieur er sfeervol uit te laten zien. Door een juiste aankleding brengt u uw gasten meteen in de juiste stemming en maakt uit er van uw eindejaarsfeestje een onvergetelijke herinnering. Alle genoemde meubels zijn ruimschoots verkrijgbaar bij MeubelCity. Bekijk hier ons ruime aanbod.

Interieurtips Voor De Jaarwisseling