Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Meubelcollectie uitgelicht: de Alkmaar Collectie

Meubelcollectie uitgelicht: de Alkmaar Collectie

In dit tweede blog over één van de meubelcollecties van Meubelcity wordt de Alkmaar Collectie uitgelicht. De Alkmaar Collectie bestaat uit oud teakhouten meubels met een hoogglans witte afwerking.

Meubelcollectie Uitgelicht De Alkmaar Collectie
Hoogglans witte meubels

De Alkmaar Collectie bestaat uit elf moderne meubels die zijn afgewerkt met een hoogglans witte kleur. Door de hoogglans afwerking krijgen de meubels uit deze collectie een luxe uitstraling. Alle meubels worden in onze fabriek in Indonesië met de hand bewerkt. Dit maakt de meubels uniek met bijzondere details.

Oud teakhout

De oud teakhouten meubels uit de Alkmaar meubelcollectie hebben een uitstraling die goed in allerlei soorten interieurs is toe te passen. Daardoor kunt u eenvoudig één van de meubels uit de Alkmaar Collectie toevoegen aan uw huidige interieur. Daarnaast is teakhout een sterk en duurzaam materiaal. Bovendien is de uitstraling van teakhout tijdloos en gaan meubels van dit materiaal zeer lang mee. In een eerder blog over de Aalsmeer Collectie leest u meer over de eigenschappen en het onderhoud van teakhouten meubels.

Dressoirs

Hieronder ziet u twee dressoirs uit de Alkmaar Collectie. Een mooi voorbeeld van kleine kastjes die toegepast kunnen worden in bestaande interieurs. Of u nu een landelijke stijl heeft in uw huis of een moderne stijl, de oud teakhouten dressoirs met hoogglans afwerking zijn gegarandeerd een mooie aanvulling. Hier vindt u het assortiment dressoirs van Meubelcity.

Meubelcollectie Uitgelicht De Alkmaar Collectie
Meubelcollectie Uitgelicht De Alkmaar Collectie
Buffetkasten

Onderstaand ziet u twee buffetkasten uit de Alkmaar collectie. Beide kasten zijn gemaakt van oud teakhout en met de hand afgewerkt. De hoogglans witte kleur geeft de kasten een bijzonder gezicht. Achter de kastdeuren vindt u een legplank per deur waar u diverse spulletjes kwijt kunt. Deze buffetkasten bieden voldoende opbergruimte. Daarnaast zijn de kasten zeer eenvoudig schoon te maken. U kunt de buffetkasten eenvoudig met een vochtige doek afnemen waardoor stof en vuil verdwijnt. Meer buffetkasten van Meubelcity.

Meubelcollectie Uitgelicht De Alkmaar Collectie
Meubelcollectie Uitgelicht De Alkmaar Collectie

Op zoek naar goedkope dressoirs of buffetkasten? Bij Meubelcity krijgt u bij aankoop van een dressoir of buffetkast altijd 40% korting. Daarnaast krijgt u 3 jaar CBW garantie en kunt u pas betalen bij aflevering. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 035-6015786.