Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Samenwonen, wat nu?

Samenwonen, wat nu?

Samenwonen is een grote en belangrijke stap. Jullie moeten twee woonstijlen zien te combineren in een nieuw huis of appartement. Misschien hebben jullie wel je eigen meubels die jullie willen meenemen. Desalniettemin betekent samenwonen vaak een nieuwe inrichting. Zeker als jullie twee compleet verschillende smaken hebben op het gebied van inrichting is het tijd om duidelijke plannen te maken.

Samenwonen Wat Nu
Afspraken maken

Het begint allemaal met goede afspraken maken. Beslis samen wie welke meubels meeneemt en geef elkaar inspraak. Luister naar elkaar en respecteer de stijl van de ander. Jullie zullen allebei concessies moeten doen om tot een mooie nieuwe inrichting te komen.

Een leuk idee is om samen een ontwerp te maken van de nieuwe inrichting. Bedenk van te voren wat voor soort inrichting jullie willen hebben en ga op zoek naar de meubels die hierbij passen. Beslis samen welke meubels jullie willen meenemen, welke meubels jullie niet meenemen en welke meubels jullie nieuw willen kopen.

Meubels combineren

Bankstellen, tafels en stoelen, als jullie gaan samenwonen hebben jullie er waarschijnlijk meer dan genoeg. Nu is het zaak om te beslissen welke meubels jullie gaan combineren in het nieuwe interieur. Bekijk samen welke banken, tafels en stoelen goed bij elkaar staan in de woonkamer. Welke eettafel staat mooi bij de eetkamerstoelen en welk dressoir en kasten combineren mooi in de slaapkamer. Kies meubels die eenzelfde stijl hebben, bijvoorbeeld qua materiaal of kleur.

Samenwonen Wat Nu
Nieuwe meubels

Als jullie allebei geen meubels hebben is het makkelijker om een nieuwe inrichting samen te stellen. Jullie beslissen samen over de stijl van het nieuwe interieur en kopen de meubels die daarin passen. Ga samen naar verschillende meubelwinkels of speur het internet af naar inspiratie. Denk na over de indeling van het interieur en de mogelijkheden met het oppervlak van de kamers.

Decoreren

Als jullie het eens zijn over de inrichting en de meubels kunnen jullie gaan nadenken over de decoratie. Een goede manier om het decoreren van jullie huisje leuk te maken is om samen na te denken over kleuren, lampen, kussens en andere details. Samenwonen is een nieuw begin dus op het gebied van decoratie kunnen jullie nog alle kanten op.

Samenwonen Wat Nu
Meubeladvies

Vraag advies van een expert op het gebied van meubels en interieur. Meubelcity heeft de expertise om jullie te adviseren over het combineren van diverse meubels, zoals eettafels en eetkamerstoelen of bankstellen en tafels voor de woonkamer. Zoals de afbeeldingen hierboven laten zien, vormen de meubels van Meubelcity een mooi geheel.

Via telefoonnummer 035-6015786 kunt u contact opnemen met één van de specialisten van Meubelcity. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Soest. Daar u kunt u rustig meubels en interieurs bekijken en inspiratie opdoen onder begeleiding van één van onze meubel specialisten.