Bezorgd
Gratis thuis bezorgd boven de €100,-
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom
Zitcombinaties voor in uw woonkamer

Zitcombinaties voor in uw woonkamer

Creativiteit is de sleutel tot een perfect passende stijl voor in uw huis. Een stijl is iets van uzelf, dat vaak wordt geïnspireerd door anderen. Inspirerende blogs op het gebied van interieur zorgen er vaak voor dat de ogen worden geopend en dat u daardoor uw huis leuk en creatief in kan richten. Belangrijk is om één stijl te gebruiken in huis, zodat er echt een eenheid wordt gecreëerd. Een bank is vaak een van de meest bepalende onderdelen van uw huis. Vanuit uw bank kunt u verder werken en daar omheen accessoires, kastjes en kunst neerzetten.

Hoekbank

Een hoekbank is een bank die bestaat uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen worden aan elkaar vastgezet waardoor de verschillende onderdelen één geheel vormen. De creativiteit van deze bank is erg groot, aangezien de onderdelen los gehaald kunnen worden en zo de inrichting kunnen veranderen. Een hoekbank is vaak een combinatie van een 3-zitsbank en een loungebank. Verder wordt een woonruimte vaak gevuld met één hoekbank en eventueel één a twee fauteuils.

Hoekbank Vlaardingen - €999,00

Twee- en driezitsbankenDe vanzelfsprekende naam zegt het al, een bank waar u met z’n tweeën of drieën op kan zitten. Ook deze banken zijn er in alle vormen, maten, materialen en kleuren. Een standaardmaat is er eigenlijk niet. Wel moet de bank voldoen om bijvoorbeeld op een 2-zitsbank, in een actieve houding te kunnen zitten met ze tweeën. Tenzij u een hele kleine woonkamer heeft kan een 2- of 3-zitsbank het beste gepaard gaan met elkaar, oftewel een 2- en een 3-zits te plaatsen in uw woonkamer, of één van beide in combinatie met een chaise longue of een fauteuil.

Zitcombinaties Voor In Uw Woonkamer
Chaise longue

Dit losse bankstuk is een sofa dat in de 18e eeuw is ontstaan in Frankrijk. Met aan één zijde een leuning is het een kruising tussen een fauteuil en een bed. De sofa is speciaal bedoeld om te ontspannen, maar ziet er vaak behoorlijk kunstzinnig uit. Deze chaise longue komt vaak terug als onderdeel in een hoekbank, maar is als losstaande bank echt een toegevoegde waarde aan uw woonkamer doordat u hier heerlijk tot rust kan komen zonder dat er andere naast u zitten. Zo’n sofa straalt echt design uit en staat als pronkstuk in de woonkamer.

Zitcombinaties Voor In Uw Woonkamer
Fauteuil

Een fauteuil behoort niet echt onder de categorie banken, maar meer onder leunstoelen. Het comfort van deze leunstoelen is vaak per persoon verschillend. De ene persoon vind het dus erg lekker zitten, terwijl een ander het niets vind. Vaak komt een fauteuil gepaard met een 2- of 3-zitsbank of een hoekbank. Leuk is om twee dezelfde fauteuils neer te zetten, of juist creatief te zijn en een aantal verschillende fauteuils neer te zetten.

Zitcombinaties Voor In Uw Woonkamer
Waar vind ik deze meubels?

Heeft u nu een idee hoe u uw woonkamer in wil gaan richten? Met alleen een hoekbank, een tweezits en twee fauteuils, of een driezits en een chaise longue? Unieke designs zorgen ervoor dat de meubelstukken echt als pronkstuk in de woonkamer staan. Ook kunt u met een hoekbank, of een combinatie van een hoekbank en een aantal fauteuils de woonkamer blijven aanpassen. Je kan de woonkamer dus op een goedkope manier herinrichten en naar stijl aanpassen. Alle bovenstaande banken zijn terug te vinden op op onze site. Heeft u eenmaal een bank uit kunnen kiezen? Op Meubelcity.nl vind u ook tal van kastendressoirs en tafels om de rest van uw woonkamer in te richten.

Zitcombinaties Voor In Uw Woonkamer