Urban Sofa Loungebank Gino | Stof online bestellen bij Meubelcity.nl
Loungebank Gino UrbanSofa
Loungebank Gino UrbanSofa

Urban Sofa Loungebank Gino | Stof

Stel uw eigen bank samen
De maatwerk producten van Urban Sofa zijn verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen!

Met onze configurator kunt u uw bank volledig naar wens samenstellen. Kies uw gewenste opstelling, rugkussen en uit meer dan 300 stofsoorten.

  Lees meer

2,669,00
1,595,00
Productinformatie

Een echt top design uit onze Industrial collectie. Deze stijlvolle Loungebank past feilloos in ieder interieur.

Eye-catcher van de Floris van Gelder Fiore Loungebank is de prachtig vormgegeven armleuning. De leuning heeft een subtiel formaat en loopt hoog en licht gebogen uit, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat.

Met een diepte van 103cm staat de Fiore garant voor een heerlijke lounge ervaring. De standaard geleverde 'Comfort Seat' zitkussens geven een heerlijke zachte zit, maar kunnen naar wens ook worden vervangen door een wat stevigere zitting of onze exclusieve Latex Vlokvulling voor het ultieme loungecomfort. Nu tijdelijk is de upgrade naar Latex Vlokvulling voor alle Floris van Gelder modellen zelfs geheel gratis!

Gemaakt van de beste materialen is deze heerlijke kwaliteitsbank nu wel heel erg voordelig.

Stofcollectie

De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen!

Stel zelf je product samen! Bekijk hier alle mogelijkheden van 'Loungebank Gino | Stof'