Ladekast online bestellen bij Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

Prijs

tot

Merk

Materiaal

Kleur

Stijl

Breedte (cm)

Ladekasten

Een ladekast is ideaal om allerlei spullen in op te bergen zonder het overzicht te verliezen, doordat je de lades geheel uit kan schuiven heb je een totaal overzicht wat er in ligt. Zeer geschikt voor in de werk-, woon of slaapkamer te plaatsen. We hebben diverse modellen, maten en uitvoering beschikbaar.

24 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. De nieuwe meubelen worden namelijk gratis bezorgd en ook zijn wij aangesloten bij het CBW, wat inhoud dat u 2 jaar lang CBW garantie krijgt. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals PayPal en iDEAL. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt. Wilt u liever niet online betalen? Ook dat is geen enkel probleem, u kunt ook kiezen om pas te betalen op het moment van levering.

De levering van uw meubels. Wij bezorgen al onze meubels zelf en bellen u als dit staat ingepland, zo weet u altijd wanneer wij komen. Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product?  Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.