Urban Sofa Loungebank Merlin | Stof online bestellen bij Meubelcity.nl
Loungebank Merlin UrbanSofa

Urban Sofa Loungebank Merlin | Stof

Stel uw eigen bank samen
De maatwerk producten van Urban Sofa zijn verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen!

Met onze configurator kunt u uw bank volledig naar wens samenstellen. Kies uw gewenste opstelling, rugkussen en uit meer dan 300 stofsoorten.

  Lees meer

2,499,00
1,495,00
Productinformatie

Een echte topper uit onze Country&Lifestyle collectie. Deze romantische loungebank is een aanwinst voor elk interieur.

Deze romantische Loungebank is een aanwinst voor elk interieur.De combinatie van tijdloos design en prachtige vormen maakt de UrbanSofa Merlin een van de populairste modellen van Nederland. Met een diepte van maar liefst 104cm biedt de Merlin een echte lounge ervaring. De standaard geleverde 'Comfort Seat' zitkussens geven een heerlijke zachte zit, maar kunnen naar wens ook worden vervangen door een wat stevigere zitting of onze exclusieve Latex Vlokvulling voor het ultieme loungecomfort. In gebruik krijgt de Merlin dan een schitterende landelijke uitstraling.Gemaakt van de beste materialen is deze heerlijke kwaliteitsbank nu wel heel erg voordelig.

Stofcollectie

De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Zie ook: collectie hoekbanken

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen!

Stel zelf je product samen! Bekijk hier alle mogelijkheden van 'Loungebank Merlin | Stof'