Bankstel Padova | Stof online bestellen bij Meubelcity.nl

Bankstel Padova | Stof

1,159,00
695,00
Productinformatie

Schoonheid door eenvoud. De afwerking van de details maakt van deze all-time favorite een toegevoegde waarde in onze Industrial collectie.

De Padova Sofa kenmerkt zich door zijn strakke design en subtiele armleuning. Uniek eigenschap van de Padova is dat elke zitplaats beschikt over een eigen zitkussen. De afwerking met een stoere bies maakt het plaatje helemaal compleet.

Standaard is de Padova uitgerust met "Comfort Seat" zitkussens. Naar wens is het mogelijk deze te vervangen voor een stevigere zit of onze exclusieve Latex Vlokvulling kussens. Latex vlokvulling zitkussens geven een extreem zachte zit voor het ultieme loungecomfort. Bovendien is de upgrade naar Latex Vlokvulling nu tijdelijk geheel gratis voor alle Floris van Gelder modellen!

Gemaakt uit de beste materialen en wegens rechtstreekse levering voor de scherpste prijs van Nederland!

Stofcollectie
De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door onze designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Neem gerust eens een kijkje in onze stofcollectie.

Reviews

Beoordeling