Vakkenkasten online bestellen bij Meubelcity.nl
Bezorgd
Gratis thuis bezorgd
Garantie
2 jaar CBW garantie op meubelen
Betaling Levering
Betaling bij levering
Admin Ajax
Ruim 2500m2 showroom

Vakkenkasten

Een vakkenkast is een ideale kast om je spullen in op te bergen en je leukste accessoires te laten zien. Bij Meubelcity hebben we deze kasten in meerdere uitvoering zoals, mangohout of metaal. Deze kasten staan erg leuk tegen een mooie wand aan, maar ook als afscheiding in en ruimte of in het midden van de woonkamer als roomdivider. Kom langs in onze showroom van 2500m² in Soest gelegen tussen Utrecht en Amersfoort, of bekijk snel ons assortiment betaalbare vakkenkasten op Meubelcity.nl en shop online!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Garantie en betaling van de meubels. Indien u al eerder een bestelling heeft geplaatst bij Meubelcity, dan heeft u vast al ervaren dat service een belangrijk onderdeel is van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij het CBW voor woonwinkels, wat inhoud dat u verzekerd bent van de aankoop in onze winkel of online. Bovendien werken wij alleen met zeer betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL,  Klarna en PayPal. Zo garanderen wij dat het (online) kopen bij Meubelcity een plezierige ervaring wordt.

De levering van uw meubels. Wij bezorgen zelf gratis al onze meubels en bellen u als dit staat ingepland, zo weet u altijd wanneer wij komen. Wilt u graag meer informatie of heeft een specifieke vraag over een product?  Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op telefonisch via 035-601 57 86, via onze chat rechts onderaan of mail naar info@meubelcity.nl.